Missie

Trust Soccer Management begeleidt spelers vanuit kracht en overtuiging, de speler staat centraal. Wij willen onze spelers binden vanuit wederzijds vertrouwen, met oog voor de speler tegenover ons. Iedereen is anders en vraagt een andere benadering. Wij hebben op amateurniveau en bij de profs te vaak gezien dat iedereen over 1 kam wordt geschoren en dat veel spelers zich daardoor verloren voelen en soms afhaken. Veel talenten in de jeugd komen niet bovendrijven omdat er niet naar de specifieke situatie van de speler wordt gekeken. Talentontwikkeling vraagt meer dan alleen een groepsbenadering.

We brengen spelers naar een goede club als de situatie daar rijp voor is en we onderhandelen voor de speler de best mogelijke deal. Vaak gaat hier een heel traject aan vooraf. En ook voor die begeleiding zetten wij ons 100% in. We voeren gesprekken, we gaan extra trainen, we maken samen een plan om het optimale uit de speler te halen. We werken met uitstekende fysio’s, met gerenommeerde sportpsychologen, voedingsdeskundigen, looptrainers, keepertrainers, allemaal naast onze eigen ervaren staf. We streven naar een situatie waarbij de speler zich op zijn (of haar) gemak voelt en optimaal zal kunnen presteren. Is de speler rijp voor een stap, dan spreken wij ons netwerk aan en regelen een stage of een gesprek om tot samenwerking te komen.

Iedereen is welkom bij Trust Soccer Management, we kijken niet naar kleur, gender, geaardheid of wat dan ook. Heb je een voetbaldroom, neem contact met ons op. Het maakt niet uit wie je bent.