Sports Management

We houden het niet bij voetbal alleen, goede (jeugd) begeleiding is belangrijk in alle sporten. We bouwen een netwerk van professionals uit verschillende sporten die hun kennis en ervaring meebrengen en elkaar beter maken. Djoenie Steenvoorde maakt nu ook onderdeel uit van ons Trust Sports Management netwerk, hij was lang professioneel basketbal speler bij o.a. Eiffel Towers Den Bosch en hij werd daar landskampioen. Hij weet als geen ander hoe het is om barrières te doorbreken om aan de top te komen. Hij weet waarom goede begeleiding belangrijk is en hij wil dat met liefde overbrengen op aanstormende jeugd.  Zijn kennis en ervaring maakt ons sterker. Djoenie zal jonge basketballers en voetballers begeleiden.

 

Denzel Richardson is professioneel honkballer bij L&D Amsterdam (Pirates) en hij is speler van het Nederlands team. Hij kreeg dit seizoen een onderscheiding als beste slagman van de hoofdklasse en hij werd bovendien uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler. In een interview in de Volkskrant laat Denzel optekenen:

Naast doelen op sportief gebied als schitteren op het officieuze WK in 2023, wil ik niet dat de mensen om mij heen mij alleen zien als goede sporter. Ik wil een rol van betekenis spelen in het leven van jonge sporters. Als ik iemand van een depressie of negatief zelfbeeld af kan helpen met goede begeleiding, is mij dat meer waard dan welke sportprestatie ook. 

Denzel is Mental Performance Coach bij Trust Sports Management en hij kan als geen ander jonge spelers leren om doelen te stellen, om het beste uit henzelf te halen, om het eigen negatieve denken te beïnvloeden en om te draaien naar positief denken. Hij is life en sport coach.