Gregory Martin
Gregory Martin

Gregory Martin is om meerdere redenen belangrijke voor het team van Trust Soccer Management. Hij is zelf keeper en weet daarom alles van het keepersvak. Wij verlaten ons op zijn expertise als het gaat om de doelwachters. In de jeugd keepte Greg bij FC Utrecht en bij AZ. Hij had moeite om de verleidingen van het leven te weerstaan mede door slechte begeleiding. Als speler was hij een enfant terrible, iemand die tegen het gezag inging, en die mede daarom lang niet alles uit zijn carrière heeft gehaald.

En dat is meteen de tweede reden waarom Gregory Martin belangrijk is voor Trust en de spelers / keepers die we begeleiden. Door zijn verleden met tegenslagen en minder goede beslissingen is hij mentaal sterker geworden. Hij weet als geen ander wat de valkuilen zijn en waar hij zijn spelers voor moet behoeden. Verkoop hem geen knollen voor citroenen, Greg hou je niet voor de gek. Als keepers specialist kijkt hij met deskundig oog naar de verbeterpunten van de doelmannen.
Hij kijkt bij welke club de keeper het beste past qua voetbal filosofie. Wil de trainer van de club opbouwen met een meevoetballende keeper of is een lijnkeeper gewenst bij een tactiek met gesloten verdediging.