Milano Koenders
Milano Koenders

Met meer dan 250 wedstrijden in de Eredivisie achter zijn naam als speler van o.a AZ, NAC, Sparta, Heracles, NEC en RKC weet Milano Koenders wat nodig is om te slagen als profvoetballer. Hij trainde onder Louis van Gaal, Mario Been, Peter Bosz en Adri Koster en hij doorliep de gehele Ajax opleiding en was aanvoerder van Jong-Ajax. Verder was hij aanvoerder van Jong-Oranje en het Surinaamse Elftal.

Vanuit een groot hart en met veel empathisch vermogen gekoppeld aan voetbalverstand, begeleidt Milano met Trust Soccer Management spelers naar hun optimale niveau, naar een situatie die bij hen past. Op maat gesneden met oog voor de persoon, met oog voor het hele systeem om de speler heen. Trust neemt alle randzaken voor haar rekening in samenwerking met de specialisten binnen Trust zodat de speler zich kan richten op voetbal en op voetbal alleen. Een ervaren team van fysio's, sportpsychologen, trainers, juristen en financieel experts staan klaar.

Milano is er voor zijn spelers dag en nacht, hij/zij kan hem altijd bellen als er iets is. Spelers die behoefte hebben aan meer afstand krijgen de ruimte. Of ze nou bij Ajax spelen of bij Quick Boys, iedereen krijgt evenveel aandacht en is even belangrijk. Milano weet hoe het eraan toegaat in de voetbalwereld, hij is er geweest, hij heeft er gespeeld, hij kent het klappen van de zweep.