Wie wij zijn

Milano Koenders

Met meer dan 250 wedstrijden in de Eredivisie achter zijn naam als speler van o.a AZ, NAC, Sparta, Heracles, NEC en RKC weet Milano Koenders wat nodig is om te slagen als profvoetballer. Hij trainde onder Louis van Gaal, Mario Been, Peter Bosz en Adri Koster en hij doorliep de gehele Ajax opleiding en was aanvoerder van Jong-Ajax. Verder was hij aanvoerder van Jong-Oranje en het Surinaamse Elftal.

Vanuit een groot hart en met veel empathisch vermogen gekoppeld aan voetbalverstand, begeleidt Milano met Trust Soccer Management spelers naar hun optimale niveau, naar een situatie die bij hen past. Op maat gesneden met oog voor de persoon, met oog voor het hele systeem om de speler heen. Trust neemt alle randzaken voor haar rekening in samenwerking met de specialisten binnen Trust zodat de speler zich kan richten op voetbal en op voetbal alleen. Een ervaren team van fysio's, sportpsychologen, trainers, juristen en financieel experts staan klaar.

Milano is er voor zijn spelers dag en nacht, hij/zij kan hem altijd bellen als er iets is. Spelers die behoefte hebben aan meer afstand krijgen de ruimte. Of ze nou bij Ajax spelen of bij Quick Boys, iedereen krijgt evenveel aandacht en is even belangrijk. Milano weet hoe het eraan toegaat in de voetbalwereld, hij is er geweest, hij heeft er gespeeld, hij kent het klappen van de zweep.

Denzel Richardson

Denzel Richardson is professioneel honkballer bij L&D Amsterdam (Pirates) en hij is speler van het Nederlands team. Hij kreeg dit seizoen een onderscheiding als beste slagman van de hoofdklasse en hij werd bovendien uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler.

In een interview in de Volkskrant laat Denzel optekenen:
Naast doelen op sportief gebied als schitteren op het officieuze WK in 2023, wil ik niet dat de mensen om mij heen mij alleen zien als goede sporter. Ik wil een rol van betekenis spelen in het leven van jonge sporters. Als ik iemand van een depressie of negatief zelfbeeld af kan helpen met goede begeleiding, is mij dat meer waard dan welke sportprestatie ook. Denzel is Mental Performance Coach (life en sport) bij Trust Sports Management en hij kan als geen ander jonge spelers leren om doelen te stellen, om het beste uit henzelf te halen, om het eigen negatieve denken te beïnvloeden en om te draaien naar positief denken.

Denzel heeft toen hij honkbalde in Amerika de keerzijde van het, zo op het oog mooie honkbal leven ervaren. Door sportieve tegenslagen bij de Colorado Rockies kreeg Denzel last van angststoornissen, daarnaast moest hij groot persoonlijk verlies in zijn nabije familie incasseren. Denzel koos ervoor om zichzelf te motiveren en aan zijn haren uit het moeras te trekken, om niet de weg van de minste weerstand te kiezen maar om te knokken op zo’n manier dat hij nu 3 jaar op rij de beste speler in de Nederlandse Honkbal competitie is. De tegenslagen in zijn leven en de manier waarop Denzel daarmee is omgegaan, hebben van hem een sterker mens gemaakt die gelooft in eigen kunnen en die in staat is om richting te geven aan zijn leven. Denzel staat te trappelen om zijn kennis, ervaring en overtuiging te delen met jonge atleten uit alle takken van sport.

Romario Sabajo

Romario was een snelle rechtsbuiten die zijn opleiding bij PSV genoot. Hij speelde voor Jong PSV maar brak niet door in de hoofdmacht van de Brabanders. Hij speelde na PSV in Schotland.

Als spelersbegeleider en trainer werkt Romario met gearriveerde profs en met aanstormende talenten. Vanuit Trust's grote en stabiele netwerk zoekt Romario de juiste plek voor elke speler en hij begeleidt zijn spelers het hele jaar door. Met advies, training, gesprekken en ook met het uit handen nemen van randzaken (financieel, belasting etc.). Aanstormende talenten probeert hij te behoeden voor de valkuilen die op hun pad liggen. Spelers moeten ook eigen fouten maken met de zekerheid dat Romario er voor hen is. Hij kijkt naar de speler, maakt echt contact met de spelers en wijst hen de weg naar een leven als professioneel voetballer. Romario is een toptrainer die spelers beter maakt.

Mantis Kuik

Mantis Kuik is om meerdere redenen belangrijke voor het team van Trust Soccer Management. Hij heeft zelf op niveau gevoetbald (Almere City) en hij heeft zich bekwaamd in Pedagogiek op de Hogeschool van Amsterdam. Mantis weet hoe het is om bij een BVO te voetballen, hij kent ook de ins en outs van het voetbalbrein.

Door Mantis' ervaring als jongerenwerker en sportbegeleider weet hij dat niet elk pad is bezaaid met rozen. Hij weet als geen ander wat de valkuilen zijn en waar hij zijn spelers voor moet behoeden. Verkoop hem geen knollen voor citroenen, Mantis hou je niet voor de gek. Mantis is een gedreven begeleider die weet wat spelers nodig hebben en hij weet wat hij van zijn spelers verwacht. Met alleen 100% inzet en toewijding bereik je als speler je top. En voor iedereen is die top ergens anders. En dat is goed.

Djoenie Steenvoorde

"Met professioneel basketbal spelen in Nederland word je toch niet rijk?” Deze opmerking hoort Djoenie vaak als hij vertelt dat hij 15 jaar professioneel basketballer is geweest. Een vraag die voorbij gaat aan de ware betekenis van rijkdom. Passie en plezier waren de de belangrijkste drijfveren om te gaan basketballen. Tijdens zijn professionele basketbal carrière dacht hij niet na over wat hij verder wilde met zijn leven, gelukkig werd hij goed begeleid door mensen die hij vertrouwde. Nu terugkijkend op zijn carrière miste hij een ongezouten mening van een echte ervaringsdeskundige, een persoon die alle ins-and-outs van de topsportwereld kent en die hem tijdens zijn carrière op een open minded manier had kunnen leren omgaan met prestatiedruk, verwachtingspatronen maar die hem vooral ook had kunnen helpen bij zijn ontwikkeling als mens.

Djoenie wil graag die persoon zijn voor de huidige generatie topsporters. De holistische manier van sporters begeleiden en adviseren lopen als een rode draad door zijn coach carrière. Hij vindt het belangrijk om jonge spelers bewust te maken, hoe het lichaam en geest op een mooie manier kunnen samenwerken om tot een optimaal resultaat te komen.  “Je bent het resultaat van je eigen keuzes.”

Ex-basketballer Djoenie Steenvoorde maakte in 1999 zijn debuut op het hoogste niveau bij Almere. De guard speelde vier seizoenen voor EiffelTowers Den Bosch, daar won hij in 2009 de beker en werd hij in 2012 landskampioen. Hij gaat jonge voetballers en basketballers begeleiden op zoek naar hun droom.
Andries van Moorselaar

Andries van Moorselaar was jarenlang de flegmatieke libero van het 6e zondag elftal van avv Swift in Amsterdam. Hij is enthousiast voetbalvader van Tom en Jim. Andries is niet toegetreden tot het Trust Soccer Team vanwege zijn voetbalkennis (al heeft hij dat wel vindt hij zelf) maar omdat hij zakelijk zijn mannetje staat. Hij is eigenaar van het succesvolle Van Moorselaar Travel Management in Amsterdam. Zakenreisbureau voor de TV-, Theater- en Filmwereld, voor twee grote professionele schaatsploegen in Nederland, voor sterren die stralen, voor kleine Touroperators.

Andries is in Trust Soccer Management gestapt omdat hij gelooft in de aanpak van de begeleiders. Vanuit het hart, met oog voor de persoon die er staat, met kennis, ervaring en liefde voor het voetbal. Zonder eurotekens in de ogen alles geven voor de speler die je tegenover je hebt. Iedereen is welkom bij Trust Soccer Management en dat is in tijden van onverdraagzaamheid, racisme en homofobie, belangrijk om te melden. Andries regelt alle zaken van Trust en van de spelers als daar om gevraagd wordt, hij koppelt alle specialisten aan elkaar voor een optimaal resultaat waarbij de speler zich alleen hoeft te richten op het voetbal. Dat is al ingewikkeld genoeg.