Wie wij zijn

Milano Koenders

Met meer dan 250 wedstrijden in de Eredivisie achter zijn naam als speler van o.a AZ, NAC, Sparta, Heracles, NEC en RKC weet Milano Koenders wat nodig is om te slagen als profvoetballer. Hij trainde onder Louis van Gaal, Mario Been, Peter Bosz en Adri Koster en hij doorliep de gehele Ajax opleiding en was aanvoerder van Jong-Ajax. Verder was hij aanvoerder van Jong-Oranje en het Surinaamse Elftal.

Vanuit een groot hart en met veel empathisch vermogen gekoppeld aan voetbalverstand, begeleidt Milano met Trust Soccer Management spelers naar hun optimale niveau, naar een situatie die bij hen past. Op maat gesneden met oog voor de persoon, met oog voor het hele systeem om de speler heen. Trust neemt alle randzaken voor haar rekening in samenwerking met de specialisten binnen Trust zodat de speler zich kan richten op voetbal en op voetbal alleen. Een ervaren team van fysio's, sportpsychologen, trainers, juristen en financieel experts staan klaar.

Milano is er voor zijn spelers dag en nacht, hij/zij kan hem altijd bellen als er iets is. Spelers die behoefte hebben aan meer afstand krijgen de ruimte. Of ze nou bij Ajax spelen of bij Quick Boys, iedereen krijgt evenveel aandacht en is even belangrijk. Milano weet hoe het eraan toegaat in de voetbalwereld, hij is er geweest, hij heeft er gespeeld, hij kent het klappen van de zweep.

Romario Sabajo

Romario was een snelle rechtsbuiten die zijn opleiding bij PSV genoot. Hij speelde voor Jong PSV maar brak niet door in de hoofdmacht van de Brabanders. Hij speelde na PSV in Schotland.

Als spelersbegeleider en trainer werkt Romario met gearriveerde profs en met aanstormende talenten. Vanuit Trust's grote en stabiele netwerk zoekt Romario de juiste plek voor elke speler en hij begeleidt zijn spelers het hele jaar door. Met advies, training, gesprekken en ook met het uit handen nemen van randzaken (financieel, belasting etc.). Aanstormende talenten probeert hij te behoeden voor de valkuilen die op hun pad liggen. Spelers moeten ook eigen fouten maken met de zekerheid dat Romario er voor hen is. Hij kijkt naar de speler, maakt echt contact met de spelers en wijst hen de weg naar een leven als professioneel voetballer. Romario is een toptrainer die spelers beter maakt.

Gregory Martin

Gregory Martin is om meerdere redenen belangrijke voor het team van Trust Soccer Management. Hij is zelf keeper en weet daarom alles van het keepersvak. Wij verlaten ons op zijn expertise als het gaat om de doelwachters. In de jeugd keepte Greg bij FC Utrecht en bij AZ. Hij had moeite om de verleidingen van het leven te weerstaan mede door slechte begeleiding. Als speler was hij een enfant terrible, iemand die tegen het gezag inging, en die mede daarom lang niet alles uit zijn carrière heeft gehaald.

En dat is meteen de tweede reden waarom Gregory Martin belangrijk is voor Trust en de spelers / keepers die we begeleiden. Door zijn verleden met tegenslagen en minder goede beslissingen is hij mentaal sterker geworden. Hij weet als geen ander wat de valkuilen zijn en waar hij zijn spelers voor moet behoeden. Verkoop hem geen knollen voor citroenen, Greg hou je niet voor de gek. Als keepers specialist kijkt hij met deskundig oog naar de verbeterpunten van de doelmannen.
Hij kijkt bij welke club de keeper het beste past qua voetbal filosofie. Wil de trainer van de club opbouwen met een meevoetballende keeper of is een lijnkeeper gewenst bij een tactiek met gesloten verdediging.

Andries van Moorselaar

Andries van Moorselaar was jarenlang de flegmatieke libero van het 6e zondag elftal van avv Swift in Amsterdam. Hij is enthousiast voetbalvader van Tom en Jim. Andries is niet toegetreden tot het Trust Soccer Team vanwege zijn voetbalkennis (al heeft hij dat wel vindt hij zelf) maar omdat hij zakelijk zijn mannetje staat. Hij is eigenaar van het succesvolle Van Moorselaar Travel Management in Amsterdam. Zakenreisbureau voor de TV-, Theater- en Filmwereld, voor twee grote professionele schaatsploegen in Nederland, voor sterren die stralen, voor kleine Touroperators.

Andries is in Trust Soccer Management gestapt omdat hij gelooft in de aanpak van de begeleiders. Vanuit het hart, met oog voor de persoon die er staat, met kennis, ervaring en liefde voor het voetbal. Zonder eurotekens in de ogen alles geven voor de speler die je tegenover je hebt. Iedereen is welkom bij Trust Soccer Management en dat is in tijden van onverdraagzaamheid, racisme en homofobie, belangrijk om te melden. Andries regelt alle zaken van Trust en van de spelers als daar om gevraagd wordt, hij koppelt alle specialisten aan elkaar voor een optimaal resultaat waarbij de speler zich alleen hoeft te richten op het voetbal. Dat is al ingewikkeld genoeg.